Vi holder rygestopkurser for alle typer og størrelser virksomheder. Vi kan også hjælpe jer

Glem alt om lange firma rygestop forløb. Efter det første 5 timers kursus vil mange af deltagerne allerede være røgfri..!

Vi har holdt Easyway rygestopkurser i alle kroge af Danmark, for store og små danske og internationale virksomheder, mange af de danske kommuner og offentlige institutioner.

Vores kunder inkluderer:
Nokia, Philips, Siemens, IKEA, Odense Marcipan, Fynbus, LEGO Systems A/S, Nordea, TDC, Danske Bank, Tryg Forsikring, TV2, Københavns Lufthavn, Dong Energy, Syd Energi, SEAS, Arla, Velux, Nycomed, HTH, Statsadvokaten, kommuner, institutioner, rådhuse og mange flere.

Hvor lang tid tager et Easyway kursus?
Det første kursus tager kun 5 timer og kan sagtens holdes hos jer. Allerede efter de 5 timer vil mange af kursusdeltagerne havde fået så meget til at falde på plads om hvorfor de ryger og hvad de tror de vil gå glip af hvis de holder op – at de vil slukke den sidste cigaret under kurset og ikke ryge igen!

HENT VORES FIRMABROCHURE

Lyder det nemt?
Med Easyway er det nemt for både dig, dit firma og dine medarbejdere.
Vi skal blot have medarbejderen til at forstå sandheden om de mange myter og illusioner som rygere tror på. Når de er væk kan rygeren give slip på cigaretter og nikotin – og have det skønt med tanken om at være fri.

Kontakt os og hør nærmere – se vores kontaktinfo nederst.

En ægte win-win situation

Det er let at se, at alle får glæde af et rygestop på arbejdspladsen.

  • Rygeren sparer en masse penge, og får en livskvalitet der også kommer ham/hende til gavn i privatlivet.
  • Alle på arbejdspladsen får lige pausevilkår.
  • Virksomhedslederen får en sundere og mere effektiv arbejdskraft med færre sygedage og større arbejdsevne. Pengene er hurtigt tjent hjem hvis man begynder at regne pauser og sygedage sammen. Tit bliver tiltag som dette også fremhævet når medarbejdere bliver spurgt om deres loyalitetsforhold til arbejdspladsen.

Med Easyway får du en Rygestop Partner

Easyway firma rygestop brochure – klik for PDF
Vi sender gerne en kursusleder ud i alle hjørner af landet, hvor der er minimum 10 kursister. Opfølgningskurserne foregår normalt i  Vordingborg men kan mod et mindre gebyr også afholdes hos jer.
Vi tilbyder at stå for al administration forbundet med tilmeldingen af kurserne, og stiller plakat / brochure / intranet materiale til rådighed. Vi giver også gerne sparring når rygestoppolitik skal implementeres/opdateres og kan hjælpe med tilmeldingsbreve og udformning af firmaets rygestoppolitik.
Lyder det godt? Download vores virksomhedsbrochure her hvor du også kan læse hvad andre virksomheder skriver at de har fået ud af at benytte sig af Allen Carr’s Easyway Rygestopkursus.

Kontakt Easyway

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til Direktør Mette Fønss og hør nærmere om Allen Carr’s Easyway Firma rygestopkurser.

Telefon: +45 20783136
Email: info@easyway.dk

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

med venlig hilsen
Mette Fønss
Easyway Danmark

Firma rygestop kursus – Introduktionsvideo

En kort introduktion til Easyway’s firma rygestop. v/ Direktør Mette Fønss.