Avisartikler

Easyway Rygestop – Dansk presseomtale

Siden 2000 hvor Easyway Rygestop startede i Danmark, har vi løbende fået presseomtale fra danske aviser, ugeblade og på TV.

Vi synes selv den bedste anbefaling, når der er en du kender som er holdt op med at ryge hos os. Faktisk er næsten al vores presseomtale blevet skrevet af journalister som har deltaget på et Easyway Rygestop kursus og efterfølgende skrevet om det.

Herunder er et udpluk af noget af den presseomtale vi har fået igennem årene.

Hvis du ser Easyway Rygestop omtalt i en avis, lokalavis eller ugeblad vil være meget glad hvis du giver os besked.

Du kan kontakte os her: KONTAKT EASYWAY RYGESTOP

Easyway Rygestop medieomtale:

Jyllandsposten Aug 2007:

John Hansen fra Jyllandsposten tager springet og tester vores Easyway kursus i Århus – læs artiklen som PDF her

BT Juni 2007
Petrusjka Jeiner har skrevet om sine oplevelser med rygestop i BT for kvinder. (Mænd må også godt læse med!)
Klik her for artikel om Petrusjkas oplevelser med rygestop og her for artikel om Mette Fønss og Easyway.

DR P1 Januar 2007

Radioprogrammet “Apropos” behandler emnet rygning hvor Easyway’s Mette Fønss i slutningen af udsendelsen giver et bud på hvad der skal til for at blive en glad ikkeryger. Læs mere om emnet og høre selve udsendelsen – klik her.

Monarch Magazine Maj 2005

Dette er Monarch’s første blad som uddeles gratis i alle Monarch’s motorvejsrestauranter langs de danske motorveje. Artiklen er på hele 3 sider og handler om rygestop og hvordan Easyway metoden hjælper til at så mange finder det nemt at kvitte cigaretterne. Monarch viser selv vejen ved at indføre et forsøg med røgfrie restauranter i perioden fra 1. juni til 1. september– både til gavn for deres ansatte og deres gæster.
Læs hele Monarch artiklen – klik her
(Kræver Acrobat Reader)

Søndagsavisen November 2004

Artikel om de firmakurser som Easyway holder for TDC. TDC har valgt at give deres medarbejdere mulighed for at tage et rygestop kursus og journalister interviewer en del kursister for at høre om deres oplevelser efter det første 5 timers kursus – og der kommer nogle overraskende svar!

Artiklen er desværre ikke længere online hos Søndagsavisen.

BT Søndag Juli 2004

Marianne Eilenberger skriver om hendes oplevelser på Easyway rygestopkursus hos vores rygestop-terapeut Carl – og hendes forundring over at hun holdt op!
En underholdende og velskrevet skildring af en glad ikkerygers oplevelser under og efter en Easyway rygestopkursus.
Læs artiklen på BT.dk – klik her

BT – Maj 2004:
BT journalist som skriver om hvordan hun læst Allen Carr’s “Endelig ikke-ryger” bog – og holdt op med at ryge på trods af at hun ikke giver noget for alle de her selvhjælpsbøger!
Underholdende og velskrevet artikel.

Læs artiklen fra BT her
Frederiksborg Amtsavis – Jan 2004:
Helsides artikel om Easyway i Danmark og Mette Fønss. Artiklen går tæt på hvordan det kan lade sig gøre at holde op på kun 5 timer…!
Artiklen omtaler også en kursist som var på Easyway kursus og holdt op efter 30 år med 30 Cecil om dagen.

Flot artikel om hvordan en kursist oplevede sit Easyway rygestop kursus i 2002 – og hvordan hun stadigvæk et år efter er stadig en glad ikke-ryger.

TV2Lorry – Oktober 2003:

I Lorry’s Brunch blev Mette Fønss interviewet om både Easyway rygestop metoden og om Allen Carr’s bog “Endelig ikke-ryger” som nu også er udkommet på dansk. Med den danske udgave, er bogen nu oversat til 20 sprog.

DR2 – Sagen ifølge Sand – oktober 2003
I denne udsendelse sætter Kaare Sand fokus på rygning – og rygestop. Han deltager bl.a. på et Easyway kursus og som han selv siger når udsendelsen slutter ” jeg ved ikke hvad der skete – men jeg ryger ikke mere…!”

MEDIEOMTALE OG ANBEFALINGER I UDLANDET:

Læs også hvad de kendte og medierne siger i England omkring Easyway –
klik her.